loader
Foto

Sărbătorește Crăciunul cu ai tăi! | VIDEO

De Crăciun sărbătorești cu ai tăi! La TVR Craiova!      

 

La TVR Craiova, în seara de Ajun, cântece, jocuri și urări de bine cu artiștii Ansamblului Maria Tănase.

De la 21:45, o capodoperă a baletului clasic- Spărgătorul de nuci de Ceaikovski, o poveste magică de Crăciun în interpretarea Teatrului Național de Operă și Balet din Chișinău.

În prima zi de Crăciun, de la ora 09:00 tradiționalul mesaj către credincioși al Înalt Prea Sfințitului Irineu, Mitropolitul Olteniei.

De la ora 12:00, Doru Ciolacu și gazdele sale din Mârșani Dolj pregătesc niște bucate speciale: carne la garniță și crap pe pat de sare cu usturoi.

Iar de la ora 17:30, un spectacol de suflet, cu multe colinde, cântece de Crăciun și piese celebre pline de bucurie - Colindăm, Colindăm cu Paula Seling.

La ora 19:00, cântece de petrecere care te ridică de pe scaun, cu Zorina Bălan, Constantin Lătărețu și Ionel Tudorache, iar de la ora 20:00, prima parte a unui spectacol eveniment al Operei Române Craiova: Magia Crăciunului la Operă! Cu BARBARA FRITTOLI, ASTURIA GIRLS, BRIO SONORES, DAVID BAÑOS, IANA NOVAC, împreună cu soliștii, actorii, Orchestra, Corul și Baletul Operei Române Craiova.

De la ora 22:30, un spectacol de comedie pentru întreaga familie care se joacă cu același succes de peste 60 de ani: 1, 2, 3 Bebe de Andre Roussin!

Luni, în a doua zi de Crăciun, de la ora 16:00, vă invităm la Gala Laureaților Festivalului Internațional de canto ”Ionel Perlea” 2022.

La ora 20.00, Magia Crăciunului la Operă - a doua parte a spectacolului Operei Române Craiova, iar de la ora 22.00 Alexandra Bleaje, Ion Crețeanu, Gheorghița Nicolae, Ion Ghițulescu în recital la Festivalul de folclor Lică Militaru. De Crăciun sărbătorești cu ai tăi! La TVR Craiova!

0:00 Actual Regional (R)

( reluare) (Reluare)

1:00 Cântec și poveste

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova