loader
Foto

Galerie foto

Salonul Național de Restaurare la Craiova

Marți, 23 septembrie, la sediul Secției de Istorie-Arheologie a Muzeului Olteniei, a avut loc deschiderea celei de-a X-a ediții a Salonului Național de Restaurare.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Aproximativ 100 de specialiști din domeniul restaurării și conservării patrimoniului cultural mobil îşi prezintă la Craiova lucrările, în cadrul celei de-a zecea ediţii a Salonului Naţional de Restaurare.

De asemenea, în cadrul manifestării va avea loc cea de a treia Gală a Restaurării Românești, concurs care mobilizează întreaga comunitate a specialiștilor din domeniu.

Cele 90 de opere expuse în cadrul Salonului Naţional de Restaurare vor putea fi admirate de vizitatori până la data de 15 noiembrie.

2:00 Lada de zestre

(reluare)

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova