Salonul artiștilor plastici craioveni | VIDEO
marţi, 24 august 2021
La Galeria de artă din Craiova a avut loc vernisajul expoziției „Salonul artiștilor plastici craioveni”. Expoziția include lucrări semnate de 46 dintre membrii U.A.P.R. din România, filiala Craiova și este deschisă publicului până pe 30 august.

Cu această ocazie, mai mulți artiști plastici au fost premiați cu diplome de excelență de către noua conducere a Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Craiova.

În cadrul vernisajului expoziției „Salonul Artiștilor Plastici Craioveni” au fost acordate și diplome de excelență artiștilor seniori, cărora li s-a adus în acest fel un omagiu pentru întreaga activitate.

Salonul de vară al artiștilor craioveni a strâns după mult timp un public numeros, preocupat de viața culturală a orașului. Lucrările expuse au stârnit interesul participanților și au îndemnat la reflecție. Expoziția include lucrări semnate de 46 dintre membrii Uniunii Artiștilor Plastici din România, filiala Craiova și este deschisă publicului până pe 30 august. Printre artiștii plastici care au expus la Galeria de Artă se numără Iulian Segărceanu, Alfred Rece, Vasile Buz sau Gabriel Giodea.