loader
Foto

Roberta Crintea, invitată la „Prim-Plan Obiectiv”

Despre proiectele Teatrului pentru Copii și Tineri „Colibri", dar și despre cele ale solistei de muzică populară Roberta Crintea aflăm în ediția emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”, luni, 22 ianuarie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova

 

Simona Mușuroi
Prim-Plan Obiectiv

De la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, o nouă ediție Prim - Plan Obiectiv, cu Despre proiectele care se derulează la Teatrul pentru Copii și Tineri "Colibri", aflăm mai multe detalii de la Georgiana Dinescu, manager.

De la ora 16:30, vine în platoul nostru îndrăgita interpretă de muzică populară de la Ansamblul Artistic Profesionist "Doina Gorjului", Roberta Crintea, cu piese în primă audiție.

***

Moderator: Simona Ștefania Mușuroi

Realizator: Anca Dindirică

11:30 România în bucate (R)

: Morunglav, Olt cu doua retete delicioase pregatite la ceaun: ciorbă de miel si miel fript ( reluare din 5 mai ) (Reluare)

12:00 Cântec și poveste (R)

( reluare) (Reluare)
 
Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

Libertate pe două roți | VIDEO

Libertate pe două roți | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Motociclismul este un fenomen în creștere în România.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrcraiova