loader
Foto

Robert Wilson și "Rinocerii", la Craiova

Unul dintre cei mai mari regizori ai lumii, Robert Wilson, a venit la Craiova să pună în scenă piesa "Rinocerii" de Eugen Ionesco.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova
REGIONAL CAFE

Atmosferă de lucru în stilul Robert Wilson la Naţionalul craiovean. Unul dintre cei mai mari regizori ai lumii, a dat startul repetiţiilor la Teatrul Național "Marin Sorescu" din Craiova.

Spectacolul "Rinocerii" este cel mai ambițios proiect teatral din acest an al Naționalului craiovean, dar este și o provocare pentru marele regizor american cunoscut pentru complexitatea și tehnica sofisticată pe care o utilizează în spectacolele sale.

Robert Wilson regizează pentru prima dată o piesă de teatru în România. În „Rinocerii" vor juca doar actori ai Teatrului Naţional „ Marin Sorescu".

Despre acest proiect am discutat și cu invitații noștri Alexandru Boureanu - director artistic al Teatrului Național din Craiova și Claudiu Bleonț - actor, în cadrul emisiunii matinale "Regional Cafe" de miercuri 22 ianuarie 2014.

 

 

 

8:00 Telejurnal TVR Craiova (R)

( reluare ) (Reluare)

8:30 Cap de afiș

 
„Actual regional”: Târgul de Paște

„Actual regional”: Târgul de Paște

publicat: miercuri, 24 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, a emisiuni „Actual regional”, vom dezbate în direct, alături de invitata noastră cele mai importante teme ce ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

 

#tvrcraiova