loader
Foto

Rezultatele obținute la bacalaureat în județele Olteniei

Joi, 14 iulie, de la ora 17:00 în direct la TVR 3 și TVR Craiova dar și online pe TVRplus.ro discutăm, în cadrul unei noi ediții a emisiunii "Oltenia la zi", despre rezultatele obținute la bacalaureat în județele Olteniei.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Rezultatele obținute la Bacalaureat de către absolvenții de clasa a XII-a din județele Olteniei vor fi analizate împreună cu reprezentanți ai inspectoratelor școlare în prima parte a ediției Oltenia la zi de joi 14 iulie.

Apoi ne vom îndrepta atenția asupra reînființării liceului militar la Craiova. Din toamna aceasta se vor deschide porțile Colegiului Național Militar Tudor Vladimirescu din Craiova pentru primii elevi de clasa a IX-a, după 18 ani de așteptare.

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)

18:30 Memoria locului

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova