loader
Foto

Revelion acasă cu preparate sârbești | VIDEO

Pentru că nu au mai putut merge la restaurant, românii au adus restaurantul acasă, și au apelat la bucătari profesioniști care să le pregătească masa din noaptea dintre ani.

 

Pleșcăviță, pleșcăviță umplută, purceluși rotisați, bella vesalița, carageorgeva, cârnați sârbești și o mulțime de alte bunătăți preparate după rețete vecinilor de la sud de Dunăre -sunt doar câteva din delicatesele pe care reprezentanții unui gril sârbesc din Drobeta-Turnu-Severin le pun pe mesele de Revelion ale clienților.

Și cum e dare de mână când e vorba de petreceri, comenzile au venit ca pe bandă rulantă, iar bucătarii n-au avut niciun strop de răgaz.

14:00 Caravana TVR 3

(reluare )

15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova