loader
Foto

Galerie foto

O nouă ediție Reporter Sud

Vineri, 27 februarie, de la ora, 21:00 la TVR Craiova, în cadrul emisiunii "Reporter Sud", v-am invitat să urmăriți un reportaj despre viața tinerilor care depind de protecția statului.

 

Dana Preda
REPORTER SPECIAL

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Reportajul  vă prezintă trei tineri studenti pentru care protectia statului este indispensabilă. Fără sprijinul şi afectiunea familiei, nu de putine ori, ei s-au simţit singuri, abandonati şi nesiguri. Au învăţat să depăşească momentele de cumpănă, şi-au  croit  pas cu pas propriul drum în viaţă şi îndrăznesc să îşi contureze un viitor.

Descoperiţi-i în emisiunea  Reporter Sud, vineri 27 februarie, de la ora 21:00, la TVR Craiova și duminică, 1 martie, de la ora 19:30 la TVR3.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova