loader
Foto

Galerie foto

Reporter Special - Proiectul Teatrul Speranței

Reporter Special vă propune să urmăriți o ediţie dedicată Proiectului Teatrul Speranţei,  joi, 11 mai, la TVR Craiova, de la ora 20.00, şi la TVR 3, pe 21 mai, de la ora 16.00.

 

Dana Preda
REPORTER SPECIAL

Proiectul Teatrul Speranței, ediția a doua, a reușit și anul acesta să reunească liceenii craioveni pasionați de artă teatrală.

În acest fel au demonstrat că, într-o societate de consum dominată din ce în ce mai mult de virtual, mai sunt tineri care interacționează direct și creativ și care revitalizează valorile umane cum sunt Libertatea, Dreptatea și Adevărul.

Reporter Special vă propune să îi cunoaşteţi în ediția de joi, 11 mai, pe TVR Craiova, de la ora 20.00, şi pe TVR 3 pe 21 mai de la ora 16.00.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova