loader
Foto

Relaţia de cuplu, plusuri şi minusuri, la “Tableta de sănătate”

Marți, 22 octombrie, de la ora 19.00, TVR Craiova difuzează o nouă ediție a emisiunii Tableta de sănătate. Tema o constituie relaţia de cuplu.

 

Tableta de sănătate

Invitatul ediţiei de marţi seara este psihologul Mihail Jianu (foto).

“Trebuie sa știi când se încheie o etapă din viața ta. Dacă te încăpățânezi să rămâi mai mult decât e necesar, pierzi bucuria de a trăi și sensul vieții”, explica psihologul.

O relaţie de cuplu împlinită, devenită pentru unii un mit, reprezintă în perioada actuală atât o mare provocare, cât şi o sursă importantă de fericire.

Cum să faci faţă provocării şi să ai parte de o relaţie împlinită aflaţi începând cu ora 19.00, marţi, 22 octombrie 2013.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova