loader
Foto

Galerie foto

Regiunea în obiectiv, vineri 5 aprilie

Vineri, 05 aprilie, de la ora 16:00 la TVR Craiova vă inivtăm alături de Doru și Simona la o nouă ediție a emisiunii Regiunea în obiectiv. Invitații acestei ediții sunt: artista Florentina Voichi, Călin Stegerean -curator și Liviu Ionescu, președinte Centrul National Educare Canină.

 

Doru Ciolacu
Simona Mușuroi
Regiunea în obiectiv

Astăzi la " Regiunea în obiectiv" vorbim despre vernisajul expoziției "Legături de sânge" a artistei Florentina Voichi, care va avea loc astăzi, de la ora 18.00, la Muzeul De Arta Craiova.

Invitați: FLORENTINA VOICHI, autoare expoziție și Călin Stegerean, curator expoziție.

În a doua parte a emisiunii vom vedea cum s-au descurcat patrupedele la primul concurs canin din acest an, organizat la Craiova. Invitat: Liviu Ionescu, președinte Centrul National Educare Canina.

Astăzi avem și un premiu oferit de Floraria Rotali Art. Succes!

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova