loader
Foto

Regiunea în obiectiv, luni la TVR Craiova

Luni, de la ora 18.30, în direct la TVR Craiova, live pe paginile de  #Youtube și  #Facebook , online pe  www.tvrplus.ro , în sistem analog și digital, Simona Ștefania Mușuroi vă dă o nouă întâlnire la  Regiunea în obiectiv .

 

Simona Mușuroi
Regiunea în obiectiv

În platou vine LIVIU IONESCU - președintele Centrului Național de Educare Canină, care ne oferă detalii despre performanța extraordinară realizată de Flash (jack russell terrier), care a realizat recent examenul de căutare în dărâmături nivel maxim (nivel B).

(w882) monumente

(w882) craiova

Prin Skype, vom discuta cu LIANA TĂTĂRANU - președintele Asociației "Inima Oltenie" despre demararea primei restaurări din județul Gorj. De ce este nevoie de voluntari pentru renovarea culei din acea zonă, ne va spune chiar de la fața locului, în cadrul proiectului național numit "Ambulanța monumentelor".

(w882) musuroi

9:30 Satul meu

(reluare)

10:30 Lada de zestre

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova