loader
Foto

"Regiunea în obiectiv", la TVR Craiova | VIDEO

Miercuri, de la ora 16.00, în direct la TVR 3, dar și la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii "Regiunea în obiectiv".

 

Simona Mușuroi
Regiunea în obiectiv

"Regiunea în obiectiv" - o emisiune magazin cu informaţii, ştiri , evenimente şi rubrici de interes din domeniul culturii, ştiinţei, divertismentului.

 

În platoul nostru a fost talentata solistă de la Ansamblul Profesionist "Doina Oltului", Ștefania Strejescu, cu piese în primă audiție de pe primul său album.

(w882) craiova

Despre pasiunea pentru cărțile pentru copii și recentul proiect încheiat în județul Vâlcea am discutat, prin Skype, cu a doua invitată, Sînziana Popescu - scriitor.
.
(w882) craiova
.
Realizator și moderator Simona Ștefania Mușuroi

 

 

8:00 Telejurnal TVR Craiova (R)

( reluare ) (Reluare)

8:30 Cap de afiș

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova