loader
Foto

"Regional Cafe" din Oltenia

Miercuri dimineață, de la ora 8:00, în direct la TVR Craiova și TVR3, dar și online pe TVRplus.ro v-am invitat la o nouă ediție "Regional Cafe" realizată de echipa de la Craiova.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
Regional Cafe

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Miercuri, de la ora 8, Alina Șerban și Doru Ciolacu, vă dau întâlnire, pe TVR 3 la emisiunea matinală, Regional Cafe. Alături de echipa de la TVR CRaiova vor fi: Niculina Stoican, Delia Barbu și Marian Medregoniu!

Nu lipsesc nici premiile oferite de Diverta și Hotelul Sarah, din Țicleni - Gorj, dar nici rubricile: "Calendarul zilei", "Revista presei", "Meteo dependența" , "Aerobic" sau "E pur si muove".

Vă așteptăm cu multe premii si surprize muzicale, miercuri 29 iulie, de la ora 08:00!

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova