loader
Foto

"Regional Cafe" cu elevi de nota 10

Miercuri, 15 iulie, de la ora 8:00 în direct din studioul TVR Craiova vă dăm întâlnire la o nouă ediție a emisiunii matinale "Regional Cafe" din Oltenia.

 

ALINA ŞERBAN
Doru Ciolacu
REGIONAL CAFE

Echipa matinală de la TVR Craiova, vă dă întâlnire și online pe www.tvrplus.ro, dar și pe TVR 3, cu o nouă ediție plină de surprize, premii oferite de Diverta și Hotelul Sara din Țicleni, Gorj și muzică live alături de Taraful Constantin Lătărețu.

Iinvitații acestei ediții sunt: Adelina Avram - elevă a Colegiului Național "Frații Buzesti, care a luat cu nota 10 bacalaureatul, însoțită de dl. Mircea Busuiocescu - diriginte și profesor de economie și d-na Adriana Buzatu - profesor de limba și literatura franceză.

De ce este bine să înotăm ne spune dl. Virgil Nitoescu - profesor de educație fizică și sport, iar Mădălina Amon vine împreună cu cei doi câștigători ai Concursului de Interpretare și Compoziție a Generației Folk din Craiova, care are loc în această seară.

Vă așteptăm așadar mâine, de la ora 8:00, la TVR Craiova, TVR3 și online pe TVRplus.ro

9:00 Memoria locului

(reluare)

9:30 Satul meu

(reluare)
 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova