loader
Foto

Galerie foto

Regal Muzical

Aproape 5.000 de spectatori au asistat sâmbătă, 11 octombrie, la cea mai mare provocare muzicală  a anului in Craiova. Un regal de muzică clasică şi pop "Vivaldi Colours", un spectacol de sunet, lumini şi efecte video.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova
Spectacol de excepţie pe scena sălii Polivalente din Craiova. "Vivaldi Colours", un concept unic în România, ce îmbină muzica pop cu cea clasică, a strâns aproape 5.000 de spectatori.

Răzvan Stoica, Tiberiu Soare, Delia Matache, Horia Brenciu acompaniați de Orchestra Simfonică şi Corală Academică a Filarmonicii Oltenia şi de Corul de copii al Liceului de Arte "Marin Sorescu" au adus aseară publicului craiovean un  eveniment muzical plin de armonie, culoare și multă muzică bună.

În deschiderea spectacolului, directorul Filarmonicii Oltenia - Vlad Drăgulescu a declarat: “Craiova face paşi foarte importanţi în ceea ce înseamnă lupta pentru titlul de Capitală Culturală Europeană, iar craiovenii se pare că simt din ce în ce mai mult că la Craiova lucrurile se schimbă”

15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)

16:30 Memoria locului (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova