loader
Foto

Reduceri la munte | VIDEO

Turiștii care vor să se bucure de zăpada multă, dar și de pârtii mai libere primesc încă o veste bună. Cabanierii din stațiunea Rânca anunță tarife mai mici de luni până vineri. Prețurile la cazare scad chiar și cu 30% față de cele practicate în weekend.

 

În timpul săptămânii, pârtiile din Rânca nu sunt la fel de aglomerate ca în weekend. Si nici traficul nu e de coșmar. Nu e de mirare că sute de turiști își fac rezervări in stațiune în zilele de luni până vineri. Iar acum au un motiv în plus. Prețurile la cazare sunt mai mici decât sâmbăta ori duminica.

Cabanierii au decis să readucă mai mulți turiști în zona montană. Tarifele sunt reduse cu peste 30% în unele cazuri.

Pe toate cele șase pârtii se schiază în condiții bune. Stratul de zăpadă depășește și un metru înălțime, iar peisajele de la cota 1700 sunt spectaculoase.

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)

4:30 Cap de afiș

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova