Ediție specială AXIOS de Sf. Dumitru, la TVR Craiova
vineri, 25 octombrie 2013
Sâmbătă 26 octombrie, de ziua Sfântului Dumitru, ocrotitorul celor slabi și al celor tari, puteți urmări o ediție specială a emisiunii AXIOS.
Problema migraţiei medicilor români, declaraţii din emisiunea “Regionalia”
joi, 24 octombrie 2013
De ce pleacă medicii români, ce caută şi ce găsesc în alte ţări şi cum afectează asta sistemul medical românesc, acestea au fost subiectele emisiunii “Regionalia” din 23 octombrie.
Despre linia ferată Bumbești–Livezeni, la “Reporter Sud”
joi, 24 octombrie 2013
Linia ferată Bumbeşti-Livezeni, construită în urmă cu 65 de ani, este considerată una dintre cele mai grele construcții feroviare din ţară .
Țăst show: Mâncărică de mânătărci
miercuri, 23 octombrie 2013
Dacă vi s-a făcut poftă de mânătărci, veniți cu noi la munte, la Runcu, în județul Gorj. Prietenul nostru, Constantin Lătărețu, gătește cea mai bună mâncărică din astfel de ciuperci.
miercuri, 23 octombrie 2013
Sâmbătă, 26 octombrie 2013, începând cu ora 19.30 la TVR Craiova vă invităm să îl cunoașteți mai bine pe interpretul de muzică populară Constantin Măgureanu.
Despre efectele migrației medicilor peste hotare, la “Regionalia”
marţi, 22 octombrie 2013
Miercuri, 23 octombrie, de la ora 19.00, la Regionalia discutăm despre fenomenul migrației medicilor, dar și despre efectele în sistemul sanitar românesc.
Relaţia de cuplu, plusuri şi minusuri, la “Tableta de sănătate”
marţi, 22 octombrie 2013
Marți, 22 octombrie, de la ora 19.00, TVR Craiova difuzează o nouă ediție a emisiunii Tableta de sănătate. Tema o constituie relaţia de cuplu.
Două ediții speciale Regional Cafe la Craiova
marţi, 22 octombrie 2013
Miercuri şi joi, la Regional Cafe la TVR Craiova îi veţi cunoaşte pe câştigătorii festivalului Maria Tănase şi veţi afla detalii despre proiectul Craiova, Capitală Culturală Europeană în 2021.
Despre centrele de excelență în educație la Regionalia
sâmbătă, 19 octombrie 2013
Soluțiile privind stimularea performanței școlare și efectele benefice ale înființării centrelor județene de excelență au fost pe larg discutate în emisiunea Regionalia, din 17 octombrie, la TVR Craiova.
Povestea renovării Colegiului “Unirea” din Turnu Măgurele, la “Reporter sud”
vineri, 18 octombrie 2013
Miercuri, 23 octombrie, pe TVR Craiova vă invităm la o nouă ediție a emisiunii Reporter sud, dedicată Colegiului Național “Unirea” din Turnu M ă gurele.