Relaţia de cuplu, plusuri şi minusuri, la “Tableta de sănătate”
marţi, 22 octombrie 2013
Marți, 22 octombrie, de la ora 19.00, TVR Craiova difuzează o nouă ediție a emisiunii Tableta de sănătate. Tema o constituie relaţia de cuplu.
Două ediții speciale Regional Cafe la Craiova
marţi, 22 octombrie 2013
Miercuri şi joi, la Regional Cafe la TVR Craiova îi veţi cunoaşte pe câştigătorii festivalului Maria Tănase şi veţi afla detalii despre proiectul Craiova, Capitală Culturală Europeană în 2021.
Despre centrele de excelență în educație la Regionalia
sâmbătă, 19 octombrie 2013
Soluțiile privind stimularea performanței școlare și efectele benefice ale înființării centrelor județene de excelență au fost pe larg discutate în emisiunea Regionalia, din 17 octombrie, la TVR Craiova.
Povestea renovării Colegiului “Unirea” din Turnu Măgurele, la “Reporter sud”
vineri, 18 octombrie 2013
Miercuri, 23 octombrie, pe TVR Craiova vă invităm la o nouă ediție a emisiunii Reporter sud, dedicată Colegiului Național “Unirea” din Turnu M ă gurele.
Cum s-a născut turismul social la Horezu, în “La pas prin Oltenia”
vineri, 18 octombrie 2013
Ce a rezultat dintr-o frumoasă prietenie româno-italiană şi ce au făcut oaspeţii italieni prin judeţul Vâlcea aflaţi în următoare ediţie a emisiunii “La pas prin Oltenia”, programată pe 27 octombrie.
Dezbatere Regionalia: copiii din România au şanse egale la educaţie?
miercuri, 16 octombrie 2013
Aceasta este întrebarea la care căutăm răspunsuri la Regionalia,  joi 17 octombrie, la ora 17.00 pe TVR 3 şi TVR Craiova. O emisiune în direct cu invitați reprezentativi din județele Dolj, Olt şi Vâlcea!
SCM U Craiova înfruntă Levski Sofia, joi, la TVR
miercuri, 16 octombrie 2013
Joi, 17 octombrie, de la ora 19.00, TVR 2 şi  TVR+ vor transmite în direct şi în exclusivitate meciul de baschet dintre SCM U Craiova şi Levski Sofia, din cadrul noului sezon al Ligii Balcanice Eurohold.
Ediţie specială Regional Café dedicată Festivalului “Maria Tănase”
marţi, 15 octombrie 2013
După cum v-am obișnuit în fiecare miercuri vă spunem bună dimineața din Oltenia la Regional Café alături de Alina și Marian.
Festivalul muzicii populare românești, in memoriam Maria Tănase
luni, 14 octombrie 2013
Iniţiat în anul 1969, Festivalul – Concurs Național al interpreților Cântecului Popular Românesc “Maria Tănase” a ajuns acum la cea de-a XXII-a ediţie ce se va desfășura în perioada 14 - 18 octombrie.
La pas prin Costeşti de Vâlcea sau 45 de secole de istorie
vineri, 11 octombrie 2013
Un munte frumos, păduri dese de stejari, apa limpede a Bistriţei, lăcaşuri de cult, gospodării și fântâni şi “Domniţele”, pe toate le puteţi cunoaşte în următoare ediţie a emisiunii La pas prin Oltenia.