loader
Foto

Recital Emil Boroghină în direct de pe scena Naţionalului craiovean

Vineri 13 martie, de la ora 17:00, TVR Craiova transmite în direct din sala „Ion D Sîrbu” a Naţionalului craiovean, recitalul „Mai tare decât moartea e iubirea”, susţinut de actorul Emil Boroghină, Societar de Onoare al Teatrului Naţional Craiova.

 

Recitalul este alcătuit din câteva din cele mai frumoase pagini de poezie de dragoste, cuprinzând poemul biblic „Cântarea cântărilor”, precum şi sonete aparţinând marilor poeţi: Dante Alighieri, Francesco Petrarca, Michelangelo Buonaroti, Pierre de Ronsard, William Shakespeare şi Mihai Eminescu.

Recitalul „Mai tare decât moartea e iubirea” face parte dintr-un proiect mai amplu al actorului Emil Boroghină şi se doreşte a fi încă un argument în susţinerea necesităţii fondării la Craiova a unui Teatru de Poezie. Regia artistică este semnată de regizoarea Alina Rece.

Spectacolul poate fi urmărit și online pe TVRplus.ro

12:30 Sărbătoare la zi mare

14:00 Caravana TVR 3

 

Joi, 16 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, v-am invitat la o nouă ediție "Literatura la Craiova", cu prof. Dan Ionescu.

Craiova a intrat în atmosfera de festival și ne bucurăm cu toții de spectacolele de pe scenele pregătite în oraș, de energia frumoasă a ...

„Prim-Plan Obiectiv”: Antreprenoriatul cultural | VIDEO

Miercuri, 15 mai, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, am discutat despre antreprenoriatul cultural cu conf.univ. dr. Silvia Puiu.

 

#tvrcraiova