loader
Foto

Proiecte pentru facturi mai mici | VIDEO

În contextul în care energia electrică este tot mai scumpă, unii primari fac proiecte, astfel încât localitățile pe care le conduc să devină independente din punct de vedere energetic.

 

În Gorj, două primării au obținut fonduri ca să realizeze parcuri fotovoltaice și să producă energie suficientă pentru clădirile pe care le administrează și pentru iluminatul stradal. Comuna Bustuchin, din Gorj, este prima care a depus un astfel de proiect.

Un proiect similar a fost gândit și în comuna Roșia de Amaradia. Localnicii se bucură că autoritățile au găsit o soluție pentru facturi mai mici. Asta înseamnă, implicit, si cheltuieli mai reduse pentru utilităţile din comună. Panourile au fost montate pe clădiri ce aparțin celor două primarii. Fondurile necesare pentru aceste investiții provin de la Uniunea Europeană.

21:00 Cântec și poveste

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova