loader
Foto

Galerie foto

Procesiune de Sf. Dumitru

În fiecare seară de la ora 18:30, Jurnalul Regional TVR Craiova vă prezintă știrile de actualitate din regiunea Olteniei iată câteva titluri din ediția de luni, 26 octombie 2015.

 

Telejurnal Regional TVR Craiova

Astăzi este Sf. Dumitru, ocrotitorul Băniei. La Catedrala Mitropolitană din Craiova a avut loc o slujbă, unde au venit sute de credincioşi. Încă de aseară, aproape trei mii de credincioşi au participat la tradiţionala procesiune de Sfântul Dumitru. Oamenii au vrut ca şi în acest an să însoţească moaştele făcătoare de minuni a patru sfinţi. De altfel despre ajutorul divin vorbesc mărturiile celor aflaţi în nevoie şi care au primit tămăduire prin rugăciune şi credinţă adevărată.

Câine salvat de la moarte de jandarmi

Un câine care era în pericol să moară spânzurat cu o sârmă de oţel a fost salvat de o patrulă de jandarmi din Dolj.  Întreaga misiune, mai puţin obisnuită, a oamenilor legii a fost filmată de un trecător şi postată pe o reţea de socializare. În câteva ore a strâns peste 53 de mii de vizualizari.

 

Gesturile mici fac oamenii mari! Este titlul campaniei iniţiate de Asociaţia Vasiliada în colaborare cu TVR Craiova. Ne propunem ca din puţinul nostru să îi ajutăm pe copiii cu rezultate bune la învăţătură, dar care provin din familii cu lipsuri financiare. Pentru ca ei să îşi poată continua studiile 50 de lei pe lună ar fi suficienţi. Banii vor fi folosiţi pentru rechizite si haine in aşa fel incat copiii sa nu mai plece de acasa aproape desculţi si cu ghiozdanele goale.

Învaţă bine şi îşi doresc un viitor frumos să îşi poată ajuta familiile însă lipsa banilor este un obstacol în calea dorinţelor lor. Este cazul multor copii din mediul rural ce provin din familii nevoiaşe. Pentru ei şcoala este singura speranţă. Urmărește povestea Costinelei din comuna doljeană Lipovu în seara aceasta de la ora 18:30 la Jurnalul Regional TVR Craiova ]n cadrul campaniei Gesturile mici fac oamenii mari!

Emisia TVR Craiova poate fi urmărită integral online pe TVRplus.ro

2:00 Lada de zestre

(reluare)

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova