loader
Foto

Prima ediție a emisiunii "Întâlniri la feminin" din 2014

Joi, 16 ianuarie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, vă invităm să urmăriți prima ediție a emisiunii "Întalniri la feminin" din anul acesta.

 

Simona Mușuroi
ÎNTÂLNIRI LA FEMININ

Monica Ghiță ne va dezvălui câteva secrete legate de un ten perfect.Natalia Vasiliev ne va prezenta o colecție surpriză. O coafură retro în stilul anilor '20, dar și muzică și voie bună alături de Oana Bică și Aneta Sișu de la Ansamblul Profesionist "Maria Tănase" din Craiova.

Toate acestea joi, 16 ianuarie, în direct la TVR Craiova, dar si on-line pe www.tvrplus.ro, de la ora 19:00. Vă aștept și cu premii de la Salonul Geta Voinea Craiova.

Așadar nu ratați prima ediție a emisiunii "Întâlniri la feminin" din 2014!

0:00 Actual Regional (R)

( reluare) (Reluare)

1:00 Cântec și poveste

(reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Invitata ediției este profesoara și interpreta Georgeta Corlan Enache. Ansamblul „Bordeiașul” al Clubului Copiilor din Baia de Aramă, coordonat ...

Specialiștii ISU Dolj ne arată cum putem acorda primul ajutor în caz de stop cardiac și de obstrucție respiratorie cu un bol alimentar într-un ...

 

#tvrcraiova