loader
Foto

Prim-Plan Obiectiv: Despre expoziția performing art, instalații și pictură | VIDEO

Marți, la Prim-Plan Obiectiv, în direct, pe TVR3 și TVR Craiova, de la ora 16.00, s-a discutat despre expoziția performing art, instalații și pictură, deschisă la Galeria Arta din Craiova.

 

Doru Ciolacu

Ne-a dat detalii unul dintre expozanți, Lucian Irimescu - artist vizual.

Apoi, am sărbătorit împreună cu Institutul de Cercetări Socio-Umane ,,C.S.Nicolăescu-Plopșor”Craiova, 100 de ani de la primul nr. al revistei culturale ,, Arhivele Olteniei”. Ne-a fost alături Simona Lazăr – cercetător șt. III.

Moderator: Doru Ciolacu

Realizator: Simona Carauleanu

***

"Prim-plan Obiectiv" - o emisiune magazin cu informaţii, ştiri , evenimente şi rubrici de interes din domeniul culturii, ştiinţei, divertismentului, etc. În fiecare ediţie vă prezentăm două teme de actualitate şi invitaţi pe măsură, cu intervenţii în direct, de pe teren, ale reporterilor şi corespondenţilor noştri

 

7:00 Satul meu

- simulcast TVR 3

8:00 Spirit și credință

(reluare)
 
Gestionarea emoțiilor în perioada examenelor | VIDEO

Joi, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a așteptat cu o nouă ediție a emisiunii "Vară pentru voi"!

Operele lui Brâncuși, în Patrimoniul UNESCO | VIDEO

Duminică, 28 iulie, de la ora 19:00, pe TVR Craiova și TVR3, vă invităm să urmăriți o transmisiune directă din Târgu Jiu. Mai multe trupe de ...

"Educație 9", la TVR Craiova | VIDEO

publicat: marţi, 23 iulie 2024

În fiecare luni, de la ora 13:00, emisiunea Educație 9, de la TVR Craiova.

 

#tvrcraiova