loader
Foto

Preselecții pentru "Vedeta Populară"

„Vedeta populară” este din nou în căutarea celor mai buni interpreţi de muzică populară. A început preselecţia pentru sezonul al şaptelea al talent show-ului de folclor de la TVR1.    

 

Primul oraş în care Iuliana Tudor şi echipa ei au poposit a fost Craiova. Urmează Sibiu, Baia-Mare, Suceava şi Bucureşti.

Veniţi din toată Oltenia, concurenţii participanţi la preselectia de la Craiova au încercat să convingă juriul că merita să participe la „Vedeta populară”.

Cei care vor să participe la preselecţiile sezonului şapte trebuie să demonstreze că ştiu folclor, că au voce şi dorinţa de a face publicul să se emoţioneze la muzica lor. Chiar dacă sunt începători sau au deja experienţa scenei, concurenţii pot veni la preselecţiile pentru sezonul al şaptelea Vedeta populară: pe 30 septembrie la Sibiu, sâmbătă 2 octombrie la Baia Mare, luni 4 octombrie in Suceava , iar pe 6 si 7 octombrie la București.

23:30 Memoria locului

(reluare)

0:00 Cu cărțile pe față (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre pierderile economice globale cauzate de dezastre naturale, la

O nouă ediție "Forum Economic", a fost difuzată în direct de la ora 16.00, marți, 23 aprilie, la TVR3 și TVR Craiova. O emisiune realizată și ...

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv”  | VIDEO

Jeni Nicolau la „Prim-Plan Obiectiv” | VIDEO

publicat: luni, 22 aprilie 2024

Luni, 22 aprilie, de la ora 16:00, în direct la TVR Craiova, a fost difuzată o nouă ediție a emisiunii „Prim-Plan Obiectiv”.

„Lumea de aproape”: Pentru Gheorghe Roșoga viața a fost și este un cântec

O nouă ediție „Lumea de aproape” a fost difuzată luni, 22 aprilie, de la ora 17:30, la TVR Craiova

 

#tvrcraiova