loader
Foto

Galerie foto

Plante ornamentale la Economica

Marți, 13 mai, de la ora 21:00, în cadrul emisiunii "Economica" vă prezentăm o afacere cu plante ornamentale și amenajări de spații exterioare dezvoltată în Craiova.

 

Simona Carauleanu
ECONOMICA

În această ediție la ,,Economica" puteți vedea cum din  îngrijirea plantelor și  comercializarea lor se poate obține o afacere de succes.

Este cazul unei firme,  cunoscută în Craiova prin varietatea ofertei de plante dar și a echipei de profesioniști, care poate amenaja orice grădină sau spațiu verde. Arbori și arbuști,plante decorative,brazi,flori,plante exotice,pomi fructiferi, toate acestea pot  completa o casă sau o  grădină la dorință clienților.

1:00 Cântec și poveste

(reluare)

2:00 Lada de zestre

(reluare)
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova