loader
Foto

Petreceți Crăciunul la TVR Craiova

În perioada sărbătorilor de iarnă, după cum v-am obișnuit și în anii precedenți, TVR Craiova a pregătit un program special de Crăciun presărat cu colinde și voie bună.

 

În seara de ajun, de la ora 19:00, puteți urmări un spectacol extraordinar, susținut de artiștii Ansamblul Folcloric "Maria Tănase" intitulat sugestiv "Așteptându-l pe Moș Crăciun".

În prima zi de Crăciun, de la ora 12:00, v-am pregătit concertul caritabil "ColinDar" susținut de Paula Seling în fiecare an înainte de Crăciun, iar de la ora 19:00, "Sub zare de soare" un spectacol cu colindători din judeţele: Maramureş, Suceava, Hunedoara, Mure, Tulcea, Brăila şi Galaţi.

Joi, 26 decembrie, în ce-a de-a doua zi de Crăciun, de la ora 10:00, puteți revedea Spectacolul Aniversar TVR Craiova 15 susținut de artiștii Ansamblului Folcloric “Maria Tănase”.

Așadar vă invităm să vă petreceți Crăciunul la TVR Craiova.

2:00 Lada de zestre

(reluare)

3:30 Tableta de sănătate

(reluare)
 
TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

Recoltă bogată de cireșe | VIDEO

Recoltă bogată de cireșe | VIDEO

publicat: vineri, 10 mai 2024

Este un an cu recoltă bogată de cireșe în Mehedinți, unde producătorii au început culesul cam cu două săptămâni mai devreme. În livada pe care a ...

În România peste 25% din copii suferă de obezitate

Despre cauzele, riscurile și complicațiile obezității, despre bolile asociate și impactul psihologic discutăm vineri, 10 mai, la "Tableta de ...

 

#tvrcraiova