loader
Foto

Pensiile românilor

La „Actual regional”, miercuri, 3 ianuarie 2024, începând cu ora 19.00, am dezbătut unul dintre cele mai importante și actuale subiecte: pensiile românilor.

 

Am început anul cu un subiect de interes maxim... pensiile românilor. Cu cât vor crește pensiile românilor și când vor intra pe card pensiile în luna ianuarie ? Cu cât va crește punctul de pensie ? Pe ce se bazează noua formulă de calcul a pensiilor ? Cum se acordă bonusurile la pensie pentru cei care cotizează mai mult de 25 de ani?  Cine poate opta pentru a munci până la împlinirea vârstei de 70 de ani?

Telespectatorii au putut trimite întrebări la adresa de mail: margareta.bulugean@tvr.ro , întrebări pe care noi i le-am redirecționat domnului președinte Daniel Baciu în cadrul emisiunii.

(w882)

INVITAT: Daniel Baciu - Președinte Casa Națională de Pensii Publice

MODERATOR: Constantin Crăițoiu, sociolog

REALIZATOR: Marga Bulugean, jurnalist

EDITOR IMAGINE: Ramona Popa

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)

22:30 Lumea de aproape (R)

( reluare) (Reluare)
 
Ce ne oferă luna mai din punct de vedere numerologic

Miercuri, 8 mai, de la ora 16.00 vă așteptăm, în direct, la TVR Craiova, cu o nouă ediție a emisiunii "Prim-Plan Obiectiv".

Interviul Zilei -

Interviul Zilei - "Salvator din pasiune" | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

“Salvator din pasiune” este o provocare lansată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, prin unitățile subordonate prin care cei ...

Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

 

#tvrcraiova