Palatul Culturii pus la dispoziția artiștilor refugiați | VIDEO
joi, 03 martie 2022
Gest impresionant de solidaritate cu drama refugiaților care au fugit din calea războiului venit din Mehedinți. Reprezentanții Palatului Cultural Theodor Costescu din Drobeta-Turnu-Severin vor să pună la dispoziția artiștilor refugiați din țara vecină, clădirea instituției de cultură din Drobeta-Turnu-Severin.
craiova

Cele zece camere cu condiții de hotel de trei stele, dotate cu toate condițiile de trai necesare pentru mai mult timp, pot găzdui familiile mai multor artiști, care în același timp, vor avea la dispoziție gratuit, spații în care să-și desfășoare activitățile artistice.

Cele zece încăperi de la ultimul etaj al clădirii au fost amenajate pentru a găzdui artiștii care susțin spectacole în orașul de pe Dunăre. Doar că de-a lungul timpului au fost în puține situații folosite, așa că totul este aproape nou. Reprezentanții Palatului Culturii s-au gândit că avându-le la dispoziție, le pot oferi artiștilor greu încercați din țara vecină un loc unde să trăiască în liniște, până atunci când se vor putea reveni la o viață normală.