Pachete turistice pentru recuperarea post Covid-19 | VIDEO
marţi, 26 octombrie 2021
Industria ospitalității trece din nou prin momente dificile, după ce sezonul turistic s-a încheiat și tot mai puțini turişti trec pragul hotelurilor.

Hotelierii pun situația pe seama eliminării voucherele de vacanță, care le aduceau, în anii trecuți, turiști în această perioadă dificilă. Ca să mai atragă turiști, reprezentanții unor hoteluri au scos la vânzare pachete de recuperare post covid, care ajută plămânii și organismul afectat de virus să se refacă mai ușor.

Acesta este unul dintre exercițiile fizice ce ajută plămânii afectați să-și recapete elasticitatea. Dar turiștii care trec în această perioadă pragul hotelurilor pot face și electroterapie, o altă procedură care ajută la depășirea stărilor de anxietate și depresie, date de Covid 19.

De asemenea, terapia cu ozon poate ajuta organismul în lupta cu virusul, motiv pentru care procedurile pot fi făcute și preventiv. Numărul turiștilor care trec în această perioadă pragul hotelurilor e redus, dar majoritatea vin pentru tratament.

Atât pentru afecțiuni reumatice cât și pentru terapii de întărire a organismului. Pentru ca toată lumea să se simtă în siguranță turiștii sunt și testați. Hotelierii din Băile Herculane speră ca numărul cazurilor de infectare să scadă până la sărbători și măcar atunci să poată organiza evenimente, care să-i ajute să mai recupereze din pierderile din această perioadă.