loader
Foto

Ore remediale pentru elevii dezavantajați | VIDEO

Autoritățile din Olt fac pregătiri pentru demararea programului pilot prin care elevii dezavantajați în sistemul de predare online pot recupera noțiunile pierdute.

 

La orele remediale vor participa doar elevii din ciclurile primar și gimnazial care au avut de pierdut după ce au învățat în sistem online. Pentru a putea lua parte la aceste ore, părinții copiilor trebuie să depună o cerere în acest sens. Învățământul online a afectat calitatea pregătirii elevilor, indiferent dacă au beneficiat sau nu de dispozitivele necesare pentru a lua parte la ore.

Cei mai afectați par a fi cei din clasa a VIII-a care vor susține în iunie Evaluarea Națională.

Atât elevii cât și cadrele didactice susțin că le-ar prinde bine participarea la orele remediale.

Conducerea Ministerului Educației a decis implementarea programului pilot ,,Școală după școală” prin care doar elevii din ciclurile primar și gimnazial, aflați în situație de risc școlar să recupereze materia pierdută.

5:30 România în bucate

(reluare)

6:00 PRIM

-plan obiectiv (reluare) prima parte
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova