loader
Foto

Oltenia Multireligioasă, la “Toți Împreună” | VIDEO

Duminică, 17 decembrie, la “Toți Împreună” am vorbit despre Oltenia Multireligioasă, despre toleranță, solidaritate, dar și despre diversitatea credințelor.

 

Toți împreună

.
Omul credincios interesat de spriritual acceptă diversitatea religioasă doar fiindcă îl îndeamnă mentalitatea dominantă ? La această întrebare și nu numai ne-a răspuns prof.univ.dr Mihai Vladimirescu, în cadrul unui interviu bine structurat.

La rubrica Salam Aleikum vom înțelege mai bine ceea ce înseamnă Islamul, el reprezentând una dintre cele trei mari credințe abrahamice, alături de iudaism și creștinism. Islamul are peste 1,8 miliarde de adepți în întreaga lume.

Iar la “Diversitate creștină” vom afla povestea din spatele Bisericii Romano-Catolice “Sfântul Anton” din Craiova, dar și povestea comunității catolice din regiunea noastră, o comunitate mică, dar extrem de inimoasă.

16:00 Forum economic (R)

( redifuzare) (Reluare)

17:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

(Reluare)
 
Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

Libertate pe două roți | VIDEO

Libertate pe două roți | VIDEO

publicat: joi, 02 mai 2024

Motociclismul este un fenomen în creștere în România.

TVR: programe dedicate alegerilor locale şi europarlamentare

Televiziunea Publică difuzează aproximativ 15.000 de minute de emisiuni de promovare şi dezbateri electorale pe 10 posturi din portofoliu.  

 

#tvrcraiova