loader
Foto

Galerie foto

Oltenia la zi: Șomajul în județele Olteniei

Joi, 13 noiembrie, de la ora 17.00, la TVR Craiova si TVR3, în cadrul emisiunii în direct Oltenia la zi s-a discutat despre "șomaj - fenomen îngrijorător în județele Olteniei".

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţie disponibilă online pe TVR+.

Invitaţi în platou sunt reprezentanți ai agenţiilor judeţene de ocuparea forței de muncă din Dolj și Gorj care vor face un bilanţ al activității din primele 10 luni ale acestui an. Vom prezenta şi oferta locurilor de muncă în cele două județe dar şi din alte țări prin reţeaua EURES.

În a doua parte a emisiunii vorbim despre campania de vaccinare antirabică și microciparea câinilor. Invitați în platou sunt reprezentanții DSVSA Dolj, Colegiului Medicilor Veterinari Dolj şi ai SC Salubritate Craiova.

0:00 Sport maxim (R)

( reluare) (Reluare)

1:00 Cântec și poveste

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova