loader
Foto

Galerie foto

"Oltenia la zi"- dicutăm despre criza de personal din spitale

Joi, 04 decembrie, de la ora 17:00, la TVR3, TVR Craiova și online pe TVRplus.ro umrăriți o nouă ediție a emisiunii "Oltenia la zi" cu Dana Preda

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Criză de personal din spitalele județene din Olt și Dolj, și nu numai,  despre cauze și efecte ale acestei situații problematice din sistemul sanitar românesc, vom discutată în emisiunea de joi Oltenia la zi de la ora 17 pe TVR 3 și TVR Craiova.

Tot atunci vorbim și despre siguranță în traficul rutier. În ce măsură suntem disciplinați în trafic, fie că suntem pietoni, fie că suntem conducători auto? Vă așteptăm să fiți alături de noi de la ora 17.00.

 

23:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(reluare) (Reluare)

23:30 Memoria locului

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova