loader
Foto

Galerie foto

Oltenia la zi despre vaccinarea obligatorie a copiilor

Joi, 08 octombrie, de la ora 17:00 în direct la TVR Craiova și TVR3 dar și online pe TVRplus.ro, am discutat despre vaccinarea obligatorie a copiilor în cadrul unei noi ediții a emisiunii "Oltenia la zi" cu Dana Preda.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

Vaccinarea copiilor este obligatorie? Ce ar trebui să cuprindă cadrul legal în privință efectuării vaccinurilor la copii?

Am discutat despre această temă în emisiunea în direct Oltenia la zi de joi 8 octombrie de la ora 17.00 pe TVR 3 și TVR Craiova.

Care sunt plusurile aduse în educația copiilor prin Cercurile organizate de profesorii de la Palatul Copiilor Craiova în acest an școlar ? Răspunsul l-aţi aflat în partea a doua a emisiunii Oltenia la zi de joi 8 octombrie.

19:00 Actual Regional (R)

(Reluare)

20:00 Serial românesc (R)

: ”Mușatinii”- ep.6 (Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova