loader
Foto

Galerie foto

"Oltenia la zi" despre studenții si companiile de IT din Oltenia

Joi, 4 iunie, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova, TVR 3 și online pe TVRplus.ro, aţi putut urmări o nouă ediție a emisiunii, dedicată domeniului IT din zona Olteniei.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

"Mâna robotică" este ultima invenție a liceanului Marian Stoica din Rm Vâlcea premiată la două concursuri naționale.

Vom descoperi împreună cum reușesc ținerii să își construiască viitorul atunci când sunt dedicați pasiunii lor. Îi vom cunoaște pe Marian Stoica și Alexandru Hogea, doi elevi ai Colegiului Național "Alexandru Lahovari "din Rm. Vâlcea , care au în comun pasiunea pentru informatică.

În a doua parte a emisiunii discutăm cu doi reprezentanți ai unor companii IT de top din Craiova despre carierele de succes pe care le pot avea în Craiova cei mai buni absolvenți ai Facultății de Automatică, Calculatoare și Electronică a Universității din Craiova.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova