loader
Foto

Oltenia la zi despre oferta educațională a Universității din Craiova

Joi 31 septembrie de la ora 19:00 vă invităm la o nouă ediție a emisiunii Oltenia la zi în cadrul căreia vom discuta cu reprezentanții Universității din Craiova despre oferta de locuri disponibile pentru sesiunea de admitere din septembrie.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

 

La Universitatea din Craiova 7 facultăți desfășoara școli de vară pentru liceeni în cadrul proiectului ROSE. Detalii veți afla în prima parte a emisiunii Oltenia la zi în direct de la ora 19.00 de la reprezentanții universității craiovene care vor anunța și oferta de locuri disponibile pentru sesiunea de admitere din septembrie.
În partea a doua a emisiunii vom vorbi despre șansele de angajare ale șomerilor prin cursuri de calificare la CRFPA Dolj, dar și prin stimulente acordate angajatorilor și viitorilor angajați din rândul șomerilor.

 

 

21:00 Cântec și poveste

22:00 Telejurnal regional TVR 3 (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova