loader
Foto

"Oltenia la zi" despre migrația forței de muncă în străinătate

Joi, 22 octombrie, de la ora 17:00 în direct la TVR Craiova și TVR3,  Dana Preda și invitații săi au discutat despre migrația forței de muncă și efectele acestei migrații asupra celor rămași în țară.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Două tipuri de migrație a forței de muncă în alte țări-migrația medicilor și migrația "părinților", ambele cu o singură cauză-situația economică din România.

Creșterile salariale cu 25% de la 1 octombrie în sistemul sanitar nu opresc fenomenul plecării medicilor și asistenților medicali în alte țări. Acesta va fi primul subiect al emisiunii Oltenia la zi de joi 22 octombrie de la ora 17.00 în direct pe TVR 3, TVR Craiova și TVR Plus.

Aproape opt mii de elevi din Dolj au unul sau ambii părinți plecați la muncă în străinătate. Specialiștii numesc fenomenul "generația copiilor singuri". Despre "riscurile" acestui fenomen asupra evoluției copiilor, dar și asupra familiei, vom vorbi în partea a doua a emisiunii Oltenia la zi.

17:00 Cântec și poveste

(reluare)

18:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova