loader
Foto

Galerie foto

"Oltenia la zi" despre învățământul profesional doljean

Joi, 23 iunie, de la ora 17:00 v-am invitat la o nouă ediție a emisiunii "Oltenia la zi" în cadrul careia am discutat despre învățământul profesional doljean dar și despre cazurile de TBC depistate de curând în școlile din Craiova

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Vineri 24 iunie se încheie prima etapă de înscriere la clasele profesionale a absolvenților de gimnaziu. Despre oferta educațională din învățământul profesional doljean am discutat în prima parte a emisiunii Oltenia la zi de joi 23 iunie de la ora 17.00.

În partea a doua a emisiunii am vorbit cu reprezentanți ai Direcției de Sănătate Publică Dolj și ai Spitalului de Boli Infecțioase Victor Babeș din Craiova despre cazurile de TBC depistate în trei școli din Craiova și despre incidența acestei afecțiuni în rândul populației din Dolj, județ care se situează pe locul doi în țară, după Olt, din acest punct de vedere.

--------------

Emisiunea poate fi urmărită și pe TVR+, pe tabletă sau mobil.

Descărcați aplicațiile TVR+ pentru IOS șAndroid!

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova