loader
Foto

Galerie foto

"Oltenia la zi" despre inundațiile din sudul județului Dolj

Joi, 12 martie, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova și TVR3 am discutat cu autoritățile despre noul val de inundații din sudul județului Dolj. Subiectul pregătirii elevilor pentru examenele naționale a fost analizat  în cea de-a doua parte a emisiunii.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediția este disponibilă online, pe TVR+.

În zona de sud a județului Dolj, pe Valea Dunării, mii de hectare de terenuri agricole sunt inundate, grădinile și beciurile sunt pline de apă, iar fântânile nu au apă potabilă. Oamenii din localitățile Cârna, Plosca și Bistret acuză Apele Române și Agenția de Îmbunătățiri Funciare că nu iau măsuri pentru desecarea zonei.

Discutăm cu reprezentanții celor două instituții în direct în emisiunea Oltenia la zi de joi 12 martie de la ora 17.00.

Al doilea subiect al emisiunii va privi pregătirea elevilor pentru examenele naționale din acest an școlar, evaluarea națională și bacalaureatul, invitați fiind reprezentanți ai Inspectoratului școlar și ai Universității din Craiova.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova