loader
Foto

"Oltenia la zi" despre dosarul electronic de sănătate

În ediția de vineri a emisiunii în direct de la ora 17 "Oltenia la zi" vom discuta despre dosarul electronic de sănătate cu dr. Adriana Dogaru-președinte Societatea Națională de Medicină de Familie, Filiala Dolj.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

În partea a doua a emisiunii vom prezenta incidența accidentelor rutiere în Dolj în 2016 și vom încerca să aflăm în ce fel protejează statul cetățenii aflați în astfel de situații dramatice și cu efecte de lungă durată. Invitații emisiunii-scms Alin Apostol, purtător de cuvânt IPJ Dolj, avocat Alexandru Digă și Alin Oncescu- vicepreședinte Asociația Victimelor Accidentelor Rutiere Dolj.

14:00 Lada de zestre

15:30 Memoria locului

 
Ce ne oferă luna mai din punct de vedere numerologic

Miercuri, 8 mai, de la ora 16.00 vă așteptăm, în direct, la TVR Craiova, cu o nouă ediție a emisiunii "Prim-Plan Obiectiv".

Interviul Zilei -

Interviul Zilei - "Salvator din pasiune" | VIDEO

publicat: miercuri, 08 mai 2024

“Salvator din pasiune” este o provocare lansată de Inspectoratul General pentru Situații de Urgență, prin unitățile subordonate prin care cei ...

Emisiuni speciale la TVR Craiova cu ocazia Sărbătorii de Paști

Sâmbătă seara, la "Lumea de Aproape", vizităm un schit ortodox din județul Vâlcea, ascuns în mijlocul pădurii, și aflăm cum să ne împodobim casa ...

 

#tvrcraiova