loader
Foto

"Oltenia la zi" despre cazul copiilor bolnavi din Argeș

Oltenia la zi de joi, 18 februarie, a adus în discuție situația copiilor din Argeş, internați în Spitalul "Marie Curie" din Capitală.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Ce trebuie să știm despre sindromul hemolitic uremic, despre boala diareică la copilul mic, despre cauzele îmbolnăvirii, dar și despre măsurile de igienă obligatoriii în creșterea și îngrijirea copiilor cu vârstă mică am aflat în prima parte a emisiunii.

În partea a doua am promovat programul evenimentelor din cadrul Zilelor Culturii Severinene. În perioada 21-27 februarie, severinenii vor avea parte de lansări de carte, spectacole de operă și de teatru, dar-cel mai important-se vor putea bucura de inaugurarea Palatului Cultural “Theodor Costescu”

Emisiunea "Oltenia la zi" - joi 18 februarie de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova și TVR3. Emisiunea "Oltenia la zi" poate fi urmărită în streaming live și online pe TVRplus.ro


15:30 Cap de afiș (R)

( reluare) (Reluare)

16:30 Memoria locului (R)

( reluare) (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova