loader
Foto

Galerie foto

"Oltenia la zi" despre Bacalaureatul 2016

Joi, 16 iunie, de la ora 17:00, în direct la TVR 3 şi TVR Craiova, am vorbit despre examenul maturitătii, Bacalaureatul 2016, cu reprezentaţii IŞJ Dolj şi Olt.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

A început Bacalaureatul 2016. Vorbim despre examenul maturitătii în prima parte a emisiunii Oltenia la zi de joi 16 iunie cu reprezentanți ai inspectoratelor școlare din Dolj și Olt,accentuând faptul că în acest an numărul absolvenților înscriși pentru susținerea bacalaureatului este mai mic decât în anii anteriori.

În partea a doua a emisiunii vă prezentăm Centrul Comunitar de Zi al Societății Naționale de Crucea Roșie Filiala Dolj deschis în Craiova pentru copiii din familii cu situație materială precară. Urmăriți Oltenia la zi ediția în direct de joi 16 iunie de la oră 17.00 pe TVR Craiova, TVR 3 și TVR Plus.

13:00 Tableta de sănătate

14:00 Lada de zestre

 
 „Lumea de aproape”: Centrul Sfânta Maria din Craiova | VIDEO

Un nou reportaj „Lumea de aproape” a fost difuzat luni, 15 aprilie, de la ora 17.30 pe TVR Craiova.

„Faptele bune sunt lumină” | VIDEO

„Faptele bune sunt lumină” | VIDEO

publicat: luni, 15 aprilie 2024

Apăsaţi de singurătate, de grija zilei de mâine şi bolnavi. Vorbim despre bătrânii care duc o luptă pentru existenţă zi de zi. „Faptele bune ...

Prim-Plan Obiectiv, cu Simona Ștefania Mușuroi

Prim-Plan Obiectiv, cu Simona Ștefania Mușuroi

publicat: luni, 15 aprilie 2024

Luni, 15 aprilie, la ora 16:00, vă așteptăm cu o nouă ediție a emisiunii "Prim-Plan Obiectiv", moderată de Simona Ștefania Mușuroi.

 

#tvrcraiova