loader
Foto

Galerie foto

„Oltenia la zi” cu reprezentanții World Vision România

În ediţia de joi, 3 noiembrie, vorbim cu reprezentanţii World Vision România despre proiectele aflate în implementare în comunităţile rurale afectate de sărăcie din judeţele Olteniei şi nu numai.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Proiectul Mame pentru viaţă. Viață pentru mame” este un proiect pilot recent lansat în Dolj, Vâlcea și Vaslui și este destinat informării și sprijinirii mamelor în creșterea gradului de accesare a serviciilor medicale de specialitate.

Proiectul "Pâine și mâine" continuă și în acest an școlar și a fost extins în mai multe comunități rurale. Proiectul constă în oferirea unei mese calde la școală și sprijin în efectuarea temelor prin programe educaționale după orele de curs.











Cluburile de inițiativă comunitară deschise în localitățile beneficiare ale proiectelor World Vision continuă să atragă tânăra generație și să o modeleze civic pentru un viitor mai bun.

Urmăriți Oltenia la zi, joi, 3 noiembrie, de la ora 17.00 pe TVR Craiova și TVR Plus.

22:30 Lumea de aproape (R)

( reluare) (Reluare)

23:00 Telejurnal Regional TVR Craiova (R)

(reluare) (Reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova