loader
Foto

Galerie foto

"Oltenia la zi" cu Dana Preda

Joi, 7 iulie, de la ora 17:00, la TVR Craiova și TVR 3, am discutat cu reprezentantul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj despre primul exercițiu de antrenament integrat al tuturor structurilor de luptă împotriva terorismului efectuat la Craiova.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

"Pelendava 16" a fost primul exercițiu de antrenament integrat al tuturor structurilor de luptă împotriva terorismului desfășurat la Craiova în perioada 28 / 30 iunie. Vorbim despre acest subiect în prima parte a emisiunii Oltenia la zi de joi 7 iulie cu reprezentantul Inspectoratului Județean de Jandarmi Dolj.

A început ediția a doua a "Tonomatului de vacanță", pachet de programe de dezvoltare personală al CJRAE Dolj. Specialiștii centrului sunt invitații din partea a doua a emisiunii Oltenia la zi pentru a prezenta în ce fel poate fi valorizat și valorificat timpul liber al copiilor și care sunt pașii necesari în calea spre succes.

5:30 România în bucate

(reluare)

6:00 PRIM

-plan obiectiv (reluare) prima parte
 

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

Actual regional: Modificările aduse la noua Lege a pensiilor

În ediția de miercuri, 17 aprilie, a emisiunii „Actual regional”, începând cu ora 19.00, alături de invitata noastră, vom analiza modificările ...

 

#tvrcraiova