loader
Foto

Oltenia la zi: Campanii umanitare dedicate copiilor

Joi, 28 mai, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova și TVR3, v-am invitat să urmăriți o nouă ediţie a emisiunii "Oltenia la zi" în cadrul căreia v-am prezentat 2 campanii de susţinere a copiilor.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

"Târgul jucăriilor" și "Gesturile mici fac oamenii mari" sunt două exemple de umanitate. Cele două campanii aduc zâmbete pe chipurile copiilor și demonstrează că avem puterea de a schimba lumea.

Să acordăm atenție celorlalți, să îi sprijinim la nevoie, să spunem o vorba bună sunt fapte atât de simple și atât de valoroase, dar pe care mulți dintre noi le-au uitat. Vom vorbi despre bucuria de a face fapte bune la emisiunea Oltenia la zi de joi 28 mai de la ora 17.00


În a doua parte a emisiunii vom discuta despre învățământul profesional. Tot mai mulți tineri se îndreaptă spre învățarea unei meserii pentru a se angaja cât mai repede după absolvire.

Care sunt meseriile pe care le deprind elevii pe băncile școlilor și în ce măsură reușesc să devină meseriași angajați sunt întrebări la care vom răspunde în emisiunea Oltenia la zi de joi 28 mai.

10:30 Lada de zestre

12:00 România în bucate

(reluare)
 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, am urmărit o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova