Oltenia la zi: Campanii umanitare dedicate copiilor
joi, 28 mai 2015
Joi, 28 mai, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova și TVR3, v-am invitat să urmăriți o nouă ediţie a emisiunii "Oltenia la zi" în cadrul căreia v-am prezentat 2 campanii de susţinere a copiilor.
Oltenia la zi - TVR Craiova

Ediţia este disponibilă online pe TVR+

"Târgul jucăriilor" și "Gesturile mici fac oamenii mari" sunt două exemple de umanitate. Cele două campanii aduc zâmbete pe chipurile copiilor și demonstrează că avem puterea de a schimba lumea.

Să acordăm atenție celorlalți, să îi sprijinim la nevoie, să spunem o vorba bună sunt fapte atât de simple și atât de valoroase, dar pe care mulți dintre noi le-au uitat. Vom vorbi despre bucuria de a face fapte bune la emisiunea Oltenia la zi de joi 28 mai de la ora 17.00


În a doua parte a emisiunii vom discuta despre învățământul profesional. Tot mai mulți tineri se îndreaptă spre învățarea unei meserii pentru a se angaja cât mai repede după absolvire.

Care sunt meseriile pe care le deprind elevii pe băncile școlilor și în ce măsură reușesc să devină meseriași angajați sunt întrebări la care vom răspunde în emisiunea Oltenia la zi de joi 28 mai.