loader
Foto

Numai iubirea, doar iubirea! Pepe și Direcția 5, în Oltenia

TVR Craiova și TVR 3 ne-a invitat de 8 martie să dansăm în ritmuri susținute de Pepe și de Direcția 5 în două concerte care au avut loc la Drobeta Turnu Severin și la Craiova.

 

Cap de Afiş

Un concert susținut de Pepe și intitulat "Numai iubirea, doar iubirea" s-a desfășurat la Palatul Culturii "Teodor Costescu" din Drobeta Turnu Severin, chiar de Valentine's Day.

Vă invităm la o oră de salsa, samba, flamenco și alte acorduri pline de sensibilitate, în stilul inconfundabil al îndrăgitului artist, pe TVR 3, de la ora 14.00, sub genericul unor ediții speciale "Cap de afiș" dedicate zilei femeii.

(w882) Directia 5

Trupa Direcția 5 a ajuns recent și la Craiova, în cadrul Turneului său național “Povestea noastră” , la aniversarea celor 30 de ani de activitate. Casa Studenților din Banie a fost, pentru 120 de minute, neîncăpătoare, iar sala a răsunat de refrenele pieselor atât de cunoscute ale artiștilor iubiți și de olteni.

Vă propunem să urmăriți acest concert de la ora 15:30.

***

TVR Craiova

Producător: Simona Mușuroi

19:00 Sport maxim

20:00 Serial românesc (R)

: ”Toate pânzele sus”- ep.1 (Reluare)
 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova