loader
Foto

Noutățile admiterii la UMF Craiova

De la ora 19.00, miercuri, 1 februarie, la „Actual Regional”, urmăriți în direct pe TVR Craiova o ediție despre modificările aduse proiectului legii educației în învățământul superior.

 

Constantin Crăițoiu
Actual Regional

Conf. univ. dr. Costel Ionașcu, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova ne spune care sunt modificările noului proiect al legii educației în învățământul superior.

Reportajul Actual Regional va prezenta Centrul de Simulare Aplicată în Medicină al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, o investiție europeană de peste 2 milioane de euro.
Despre noutățile admiterii la UMF Craiova în 2023, dar și despre rezidențiat și învățământul postuniversitar medical vom vorbi cu prof. univ. dr. Sorin Dinescu, prorector al UMF Craiova.
Moderator: Constantin Crăițoiu
Realizator: Dana Preda

 

 

 
Despre bolile reumatice, la

Despre bolile reumatice, la "Tableta de sănătate"

publicat: vineri, 09 iunie 2023

Vineri, 9 iunie, de la ora 16:00, vă invităm pe TVR Craiova pentru o nouă ediție "Tableta de sănătate".

Ediţia emisiunii "România în bucate", realizată de colegii de la TVR Craiova, difuzată marţi, 6 iunie, ora 17:30, la TVR2 și TVR+.

Județul Teleorman are o comoară redescoperită recent de o mână de oameni iubitori de tradiții – călușul teleormănean, care stă la baza unei ...