loader
Foto

Noutățile admiterii la UMF Craiova

De la ora 19.00, miercuri, 1 februarie, la „Actual Regional”, urmăriți în direct pe TVR Craiova o ediție despre modificările aduse proiectului legii educației în învățământul superior.

 

Constantin Crăițoiu
Actual Regional

Conf. univ. dr. Costel Ionașcu, de la Facultatea de Economie și Administrarea Afacerilor din cadrul Universității din Craiova ne spune care sunt modificările noului proiect al legii educației în învățământul superior.

Reportajul Actual Regional va prezenta Centrul de Simulare Aplicată în Medicină al Universității de Medicină și Farmacie din Craiova, o investiție europeană de peste 2 milioane de euro.
Despre noutățile admiterii la UMF Craiova în 2023, dar și despre rezidențiat și învățământul postuniversitar medical vom vorbi cu prof. univ. dr. Sorin Dinescu, prorector al UMF Craiova.
Moderator: Constantin Crăițoiu
Realizator: Dana Preda

 

 

20:00 Serial românesc (R)

: ”Mușatinii”- ep.6 (Reluare)

21:00 Cântec și poveste

 

Joi, 28 martie, de la ora 19:00, la TVR Craiova, urmărim o ediție "Actual Regional" realizată și moderată de Luiza Paraschivu.

Magnolia, splendoarea din primăvara orașelor | VIDEO

Primăvara s-a instalat în sud-vestul României, iar unul dintre semnele că anotimpul renașterii sunt magnoliile din parcurile din această parte de ...

Femei implicate în afaceri, la

Marți, 26 martie, Luiza Paraschivu ne-a propus o ediție "Forum economic", în direct de la ora 16:00, la TVR Craiova și TVR3, despre ce înseamnă ...

 

#tvrcraiova