loader
Foto

Noul rector al Universității din Craiova vine la "Oltenia la zi"

Joi, 10 martie, de la ora 17:00, în direct la TVR Craiova, TVR3 și online pe TVRplus.ro, v-am invitat la o discuție despre învățământul universitar din Craiova cu noul rector al Universității.

 

Dana Preda
OLTENIA LA ZI

Ediţia este disponibilă online pe TVR+.

Oltenia la zi de joi 10 martie l-a avut ca invitat în prima parte a emisiunii pe noul rector al Universității din Craiova, prof. univ. dr. Cezar Ionuț Spînu. Am discutat despre perspectivele de creşterea calităţii în educaţie şi cercetare la universitatea craioveana aşa încât să îi fie asigurată competitivitatea națională și internațională.

În partea a doua a emisiunii am discutat despre proiectele europene implementate în județul Olt în exercițiul financiar 2007-2013, atât în urban cât și în rural.

20:00 Serial românesc (R)

: ”Toate pânzele sus”- ep.1 (Reluare)

21:00 Cântec și poveste

 
Despre diete, foarte populare și la modă

Despre diete, foarte populare și la modă

publicat: vineri, 19 aprilie 2024

Vineri, 19 aprilie, la "Tableta de sănătate", de la ora 16:00 la TVR Craiova, vorbim despre diete, foarte populare și la modă.

"Între Drac și Dumnezeu" | VIDEO

publicat: joi, 18 aprilie 2024

O inedită prelegere-dialog public a avut loc la Muzeul Cărţii şi Exilului Românesc. Sub titlul „Între drac/drăcuire și Dumnezeu/însfințire (omul ...

Prim-Plan Obiectiv: Deschiderea Târgului de Paște | VIDEO

Miercuri, 17 aprilie, de la ora 16:00, în direct, la TVR Craiova, Simona Ștefania Mușuroi v-a invitat la o nouă ediție „Prim-Plan Obiectiv”.

 

#tvrcraiova