loader
Foto

Misiune și slujire în Arhiepiscopia Craiovei

În cadrul ediției de sâmbătă, 21 februarie, a emisiunii "Spirit și Credință" vă propunem să cunoașteți mai bine activitatea bisericii.

 

Spirit și credință

Ediția este disponibilă online pe TVR+.

Adesea se vorbește, în spațiul social și mediatic, despre felul în care biserica își face simțită prezența în rândul oamenilor.

Biserica Ortodoxă Română are o activitate foarte frumoasă, fiind prezentă în viața credincioșilor săi în permanență, încercând să răspundă ori de câte ori este posibil nevoilor acestora.

La Spirit și Credință, vom vorbi despre misiunea și slujirea Bisericii din Oltenia. Împreună cu invitatul nostru vom sublinia câteva dintre cele mai importane repere din activitatea Arhiepiscopiei Craiovei în județele Dolj și Gorj  în anul 2014, dar, în același timp, vom vorbi despre Anul omagial al Misiunii Parohiei și Mănăstirii, așa cum a fost el declarat de către Sfântul Sinod al Bisericii Ortodoxe Române.

Partenerul de dialog al moderatorului, preot Adrian Stănulică, este părintele conferențiar universitar doctor PICU OCOLEANU, consilier administrativ în cadrul Arhiepiscopiei Craiovei.

Vă invităm sâmbătă, 21 februarie, de la ora 08:00 la TVR3 și online pe tvrplus.ro la o nouă ediție a emisiunii "Spirit și Credință".

4:30 Cap de afiș

(reluare)

5:30 România în bucate

(reluare)
 

Specialiștii ISU Dolj ne arată cum putem acorda primul ajutor în caz de stop cardiac și de obstrucție respiratorie cu un bol alimentar într-un ...

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

„Actual regional”: Târgul de Paște | VIDEO

publicat: joi, 25 aprilie 2024

În ediția de miercuri, 24 aprilie, la „Actual regional”, am dezbătut în direct, alături de Lia Olguța Vasilescu, primarul municipiului Craiova, ...

„Cu cărțile pe față”: Festivalul Internațional Shakespeare Craiova | VIDEO

Ați aflat informații despre cea de-a XVI-a ediție a  Festivalul Internațional Shakespeare Craiova 2024 de la Emil Boroghină și Vlad Drăgulescu, ...

 

#tvrcraiova